微信图片_20201125094155.png

KWE2021 AGENDA

DAY 1 Morning Session

23 November: 09:00-12:20

DAY 1 Afternoon Session

23 November: 14:00-18:00

DAY 2 Morning Session

24 November: 09:00-12:00

DAY 2 Afternoon Session

24 November: 14:00-17:00

DAY ONE AGENDA // 23 NOVEMBER 2021

9:00-9:05am (5 mins)

Welcome Address

Leader Associates

9:05-9:10am (5 mins)

Opening Address

Chairperson

MORNING SESSION

9:10-9:30am (20 mins)

[Keynote] Wind Energy Policy Direction towards Green New Deal

  • 2050 long-term low-carbon power generation strategy policy

  • Introduction of wind energy policy and domestic economy impact

  • Grid parity support of wind energy in renewable power generation

 

9:30-10:10am (20 mins x 2)

[Keynote] City's Role in Advancing the Wind Energy Transformation

  • ( 09:30 - 09:50am ) [Sinan] 8.2 GW Offshore Wind Power Project - Home to New Manufacturing Complexes

  • ( 09:50 - 10:10am ) [Saemangeum] 300 MW Ffloating Wind Project - From Master Planning, Coordination to Investment Attraction and Promotion

10:10-10:40am (30 mins)

Coffee Break & Exhibition Visit

10:40-11:30am (50 mins)

[Panel] South Korea Wind Market Trends and Prospects

  • Government-led siting and streamlined permitting

  • Encouraging stakeholder acceptance

  • Enhancing industrial competitiveness

11:30-12:20pm (50 mins)

[Panel] Optimizing Collaborative Mechanisms between Local and International Players

  • Introducing new renewable energy off-take mechanisms such as indirect PPAs

  • Leveraging large-scale projects to enhance industrial competitiveness

  • Sustain the growth based on the domestic market

12:20am-14:00pm (100 mins)

Luncheon

 

AFTERNOON SESSION

14:00-14:50pm (50 mins)

[Keynote] Accelerating Wind Energy Innovation in South Korea under RE3020 Target

  • ( 14:50 - 15:20pm ) Enabling Technologies: The Role of Storage in Wind Projects

  • ( 15:20 - 15:50pm ) Data Sources and Collection Methods

15:50-16:20pm (30 mins)

Coffee Break & Exhibition Visit

16:20 - 17:10pm (50 mins)

[Panel] Domestic Supply Chain Development Emissions and Strategies

  • Current status of domestic and overseas supply chain system

  • Identify the key barriers

  • Parts of local supply chain are already integrated with global offshore wind supply chain

17:10 - 18:00pm (50 mins)

[Panel] Financing Large-scale Wind Energy Projects in South Korea

  • The Act on the Promotion of the Green Financing

  • Funding to decarbonise state-run facilities

  • Additional support for green hydrogen technologies

18:00-20:00pm

Cocktail Party

 

DAY TWO AGENDA // 24 NOVEMBER 2021

9:00-9:05am (5 mins)

Welcome Address

Leader Associates

9:05-9:10am (5 mins)

Opening Address

Chairperson

MORNING SESSION

9:10-9:30am (20 mins)

[Keynote] Current Status and Tasks of Offshore Wind in South Korea

  • Offshore wind energy policy, regulatory frameworks, supports and supply chain

  • An overview of the offshore wind energy potentials and current projects

  • Emphasizes government's policy development to achieve the deployment target

9:30-9:50am (20 mins)

[Keynote] Corporate Strategy in the Era of Carbon Neutrality with Sustainable Energy

  • Type certification for wind turbines

  • Wind farm certification

  • Manufacturing evaluation for wind turbine supporting structures

09:50-10:20am (30 mins)

Coffee Break & Exhibition Visit

10:20-11:10am (50 mins)

[Panel] Effective Ways to Reduce South Korean Offshore LCOE

  • Offshore cost estimates are still very high as they are extrapolated from demonstration units

  • Expectations are that offshore LCOE in South Korea will drop by 40% by 2025 and 55% by end of 2035 with cost reductions gained from experience and economies of scale

11:10-12:00pm (50 mins)

[Panel] Undertake Typical Risks in South Korean Offshore Wind Projects

  • Enhance the size, length, cost, reliability, and efficiency of wind turbines

  • Transmission issues between offshore wind farms and destinations

  • Lightning activity—strikes by lightning and damage to the electronic components

12:00-14:30pm (150 mins)

Luncheon

 

AFTERNOON SESSION

14:20-15:30pm (30 mins x 3)

[Project Roadshow] Process Updates and Achievements

  • ( 14:00 - 14:30pm ) 1.6GW Offshore Wind Projects in Incheon City

  • ( 14:30 - 15:00pm ) The Latest Updates on 800MW Ulsan Floating Offshore Wind Project

  • ( 15:00 - 15:30pm ) Call for Paper

15:30-16:20pm (50 mins)

[Panel] Creating Investor Confidence in the Offshore Wind Energy Sector

  • Innovative mechanisms to de-risk investment

  • Environmentally friendly energy tax programme

  • Government's plans to build the world'l largest offshore wind farm primarily financed by private capital

16:20-17:00pm (40 mins)

Farewell Afternoon Tea

WE ARE HERE TO HELP

Exhibition & Sponsors Inquires

Joann Cheung

Joann@leader-associates.com

+86 131 2053 0227

Exhibition & Sponsors Inquires

Sophie Xiao

sophie@leader-associates.com

+86 21 3468 7283

QUICK LINKS

​Korea Wind Energy 2021

SWISS GRAND HOTEL
353, Yeonhui-ro, Seodaemun-gu, Seoul, 120-710, South Korea

Tel: +86 131 2053 0227             

     Email: Joann@leader-associates.com


#KWE2021

  • LinkedIn - White Circle
  • facebook
  • YouTube
LAHR.png

​丨

©Copyright 2020 Leader Associates Limited.